Preview
Click to preview Nusa Tenggara pocket and trade book

Na vijftien jaar keer ik terug naar een plek waar ik ooit rondreisde en waar ik na al die jaren nog met warme gevoelens aan terugdenk.
Net als vijftien jaar geleden heb ik mijn reiservaringen op papier gezet. En omdat ik vijftien jaar terug ook in Indonesië heb rondgereisd verwijs ik in dit boek met regelmaat naar die tijd.

Dit boekje zou je een reisverslag kunnen noemen, maar iets in mij verzet zich daartegen. Dit boekwerk wil ik zelf dan ook niet bestempelen als een reisverslag, hoewel ik besef dat het dat uiteindelijk wel is.

Wat is dit dan voor boekje?

Zelf omschrijf ik het als een woordensnapshotboekje.
Dat is een boekje met een verzameling kleine stukjes tekst die ik geschreven heb tijdens mijn reis langs de kleine Soenda eilanden. Het zijn korte observaties, gedachten, momentopnamen van wat mij op dat moment overkwam of bezighield.
Het zijn een soort foto's, plaatjes in zwart/wit, die zinnen vormen en daarmee een kort ogenblik vastleggen van wat er toen was. Het zijn kleine snapshots van woorden, zinnen en soms zelfs meer dan twee hele paragrafen.

Uiteindelijk zijn het, net als de echte foto's die ik gemaakt heb, herinneringen aan een reis. In dit specifieke geval aan mijn reis langs de kleine Soenda eilanden.
Een reis waar ik met veel plezier aan terugdenk.

kade104

About the Author

Harold van de Kamp
kade104 Utrecht, Utrecht, Netherlands

Publish Date  February 21, 2010

Dimensions  Pocket  46 pgs Black and White printing (on cream uncoated paper)

Category  Travel

Tags  , , , ,

Comments (0)

Aeolio in Silencio - Arts & Photography photo book
Published April 13, 2012
Cats & Dogs - Pets photo book
Published October 25, 2011
Lesser Sunda Islands - Travel photo book
Published March 20, 2011
Sicilië - Travel photo book
Published March 13, 2011
Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb