Preview
Click to preview Visie op wonen photo book

2010 is voor het Architectuurbureau Sluijmer en van Leeuwen een jubileumjaar. Sinds oprichting door Michael van Leeuwen en Hans Sluijmer in 1985 zijn 25 productieve jaren verlopen.

Met groot enthousiasme is al die jaren gewerkt aan talrijke grotere en kleinere projecten in alle bouwsegmenten en verspreid over heel Nederland. Omdat we daar trots op zijn, presenteren we in dit boekwerk een selectie van onze woningbouwprojecten.

Het Architectuurbureau Sluijmer en van Leeuwen is niet uitsluitend een woningbouw bureau. Er zijn immers ook scholen, bedrijfs- en kantoorgebouwen en villa’s gebouwd, interieuropdrachten uitgevoerd en monumenten gerestaureerd. Het veelzijdige bureau heeft sinds oprichting ruim 2000 woningen gerealiseerd. Sommige in binnenstedelijke context andere op vinexlocaties, maar stuk voor stuk goed uitgewerkte ontwerpen met een helder concept.

Na 25 jaar staat ook in 2010 het Architectuurbureau Sluijmer en van Leeuwen er gezond voor. Wij staan bekend om ons analytische vermogen, de onverwachte invalshoek en het geloof door onderzoek vooruit te komen. In de loop der jaren is aan ons ongebroken enthousiasme ook een berg aan kennis en ervaring toegevoegd.

Bij deze bevelen wij, de veertien architecten van Architectuurbureau Sluijmer en van Leeuwen, niet alleen dit boek maar ook onze expertise om van het wonen een feest te maken van harte aan.

Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb