Preview
Click to preview MÅLTIDET photo book

MÅLTIDET inneholder bildehistorier om mennesker. Matbordet er et sosialt samlingspunkt og et etterlatt bord forteller historier om menneskene som har vært til stede. Hvitvin, jordbær og roser vitner om et romantisk treff. Rundt et bord med hjemmebakte boller, et glass melk og en kopp kaffe har flere generasjoner vært til stede. Et vaffelbord vitner om hyggelig prat mellom venninner.
Historiene er mange og alle har sine personlige assosiasjoner. La bildene gi inspirasjon til minner og fantasier. Dette er en bildebok for voksne.

NYHET!
Bilder fra boken har vunnet delt 3. plass i NSFF Landskonkurranse høst 2011 i kategorien "Fargebilder kolleksjon".

AnneWalbeck

About the Author

Anne Walbeck
AnneWalbeck Arendal, Norway
Frilansjournalist og fotograf og bor på Tromøy, Arendal. NY BOK: Måltidet - et møte med mennesker. Har utgitt en fotobok om Tromøybrua. Den kan bestilles her eller kjøpes direkte av meg. Ta gjerne kontakt på mail anne@walbeck.no. Ønsker du å kjøpe bilder fra boken så ta kontakt for tilbud. Bildene kan leveres i flere størrelser og med ramme.

Publish Date  September 10, 2011

Dimensions  Large Square  38 pgs Standard Paper

Category  Fine Art Photography

Tags  , , , , , , , , , ,

Comments (2)

AnneWalbeck

AnneWalbeck says

Thank you very much for your comment. I really appreciate your kind words.

posted at 12:34pm Oct 06 PST

SdeR

SdeR says

This is a really nice book. I don't speak your language, but I love the concept and the freshness of the idea of this book. Beautiful photographs!

posted at 10:40am Oct 06 PST

Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb