Preview
Click to preview NYSS Art collection photo book

NYSS art creeert kunst met foto’s. De kunstwerken zijn een bijzondere combinatie van beeldende kunst, fotografie en digitale beeldbewerking. Foto’s die worden samengevoegd tot één geheel om een nieuwe werkelijkheid te creëren. Met oog voor details en onmogelijke combinaties zijn de kunstwerken van NYSS art als een volmaakte puzzel.

De NYSS art-collectie is gebaseerd op verschillende reizen die de ontwerpers gemaakt hebben. Fotografie van het moment en van herinneringen. Het beleven van de stad, de architectuur, genieten van het strand of juist leren van gesprekken met de lokale bevolking, het draagt allemaal bij aan de basis voor een nieuw NYSS art kunstwerk. Om de sfeer en de cultuur maximaal te kunnen vangen, reizen de ontwerpers altijd alleen. Doel is immers om zoveel mogelijk in contact te komen met de mensen en deel uit te maken van hun leven - overtuigd dat de zij het hart vormen van de omgeving.

Alle NYSS art ontwerpen zijn gelimiteerde series. Ze worden gereproduceerd in een oplage van 6 stuks.De kunstwerken worden geleverd met een certificaat van echtheid, genummerd en gesigneerd door de kunstenaars. Let hierop als u een kunstwerk van NYSS art aanschaft van een andere verzamelaar!

Als kunstenaars willen wij u laten genieten!

www.NYSS.nl

NYSSart

About the Author

NYSSart
NYSSart Woonplaats, provincie, land

Publish Date  November 03, 2011

Dimensions  Standard Landscape  52 pgs ProLine Pearl Photo Paper

Category  Arts & Photography

Tags  , , , , ,

Comments (0)

Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb