Preview
Click to preview Sferen van de Maashorst photo book

De Maashorst is een prachtig, afwisselend natuurgebied, wat zich uitstrekt over een oppervlakte van circa 3.500 hectare. De Maashorst strekt zich uit tussen de gemeenten van Oss, Uden, Heesch, Schaijk en Zeeland (NBr.).

Ondanks de grootte van dit prachtige en unieke natuurgebied is het voor veel mensen een onbekend stuk natuur in Nederland.

Met dit boek wil ik graag een tipje van het prachtige gebied belichten. Het is elke keer weer een genot om erop uit te trekken in de Maashorst. Niet alleen door de omvang kom je steeds tot nieuwe ontdekkingen, maar ook door de afwisseling. Van stuifduinen tot kabbelende beekjes, van grote bospercelen tot de uitgestrekte heidevelden, van lage droge gebeiden tot de natte hoger gelegen gebieden, met elk haar eigen flora en fauna.

Hankos

About the Author

Hans Koster
Hankos Uden, the Netherlands
sinds 2008 ben ik erg intensief met fotografie bezig, in het bijzonder de natuurfotografie. Tot op heden ben ik voornamelijk binnen Nederland actief aan het fotograferen en met name in gebieden de Maashorst (NBr.) en de Veluwe (Gld.) kun je me regelmatig tegenkomen. Mijn voorkeuren gaan uit naar het vastleggen van het Nederlandse landschap, en dan vooral in combinatie met sfeer (mist, lichtval etc.)

Publish Date  December 13, 2011

Dimensions  Standard Landscape  64 pgs Premium Paper, lustre finish

Category  Arts & Photography

Comments (0)

Nederlandschappen - Arts & Photography photo book
Published December 19, 2011
De Maashorst - Arts & Photography photo book
Published December 14, 2010
Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb