Preview
Click to preview White Book Of Friends photo book

White Book Of Friends är en idé som legat och pyrt länge i mitt huvud. Men det var först när jag skaffade mig rätt utrustning som jag kände att jag hade möjligheten att realisera mina planer

Ideén var i sin linda inte tänkt att utmynna i mer än ett par bilder på mina närmsta vänner, men när jag såg resultatet så föddes en tanke att utvidga antalet bilder och göra en bok av det hela.

Eftersom jag tappat kontakten med personer som på ett eller annat sätt betytt mer för mig genom åren så blev boken en utmärkt ursäkt att se till så att jag fick chansen att umgås med dessa underbara människor, om så bara för någon timme.

Snälla som de var så ställde de flesta upp utan förbehåll, så efter ett drygt år så håller du i produkten av samarbetet mellan goda vänner.

Tack ska ni ha allihop som gjort den här boken möjlig. Det betyder fantastiskt mycket för mig att ha fått möjligheten att fota er alla. Jag har lärt mig mycket under resans gång rent fotografiskt och jag hoppas att jag förutom att ha fått ett minne för livet också blivit en bättre fotograf.

Calle

Chiron

About the Author

Calle Höglund
Chiron Stockholm, Sweden

Publish Date  January 12, 2012

Dimensions  Large Square  32 pgs Standard Paper

Category  Arts & Photography

Tags  , , , ,

Comments (0)

Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb