Preview
Click to preview portret Linus Harms photo book

In dit boek een selectie uit de portretten die Linus Harms (Vlaardingen, 1957) maakte sinds hij werkt als professioneel fotograaf. Het merendeel van deze portretten werd gemaakt in opdracht van Museum Belvédère en cultureel opinieblad ‘de Moanne’ in de periode 2007 - 2011.
Daarnaast een enkel beeld uit de tijd ver daarvoor, toen van digitale fotografie nog lang geen sprake was. Deze keuze is vanzelfsprekend subjectief maar niet toevallig: het zijn die beelden die zich ook na jaren staande houden tussen vele andere.

JelinusT1957

About the Author

Linus Harms
JelinusT1957 Grou, Friesland, Nederland

Linus Harms - Vlaardingen, 1957

Ik voltooide de opleiding Vakfotografie aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Daarnaast doorliep ik het basisjaar aan de kunstacademie van Rotterdam en volgde aan de kunstacademie van Den Haag de opleiding Scenografie. In 2000 voltooide ik de opleiding Digitaal Vormgeven & Nieuwe Media in Utrecht.

Tussen 1995 en 1999 werkte ik voor diverse hulporganisaties in o.m. Nigeria, Cambodja en Afghanistan. Hoewel ik altijd al graag reisde, stamt veel van mijn reis- en documentaire fotografie uit deze periode.
In 2000 streek ik neer in Friesland. Sindsdien bestaat mijn werk in toenemende mate uit portretfotografie.

Publish Date  May 01, 2012

Dimensions  Standard Landscape  98 pgs ProLine Uncoated Paper

Category  Arts & Photography

Tags  , , , , , , , , ,

Comments (0)

afslag ANGKOR - Travel photo book
Published January 31, 2014
OMSLAG - linus harms - Arts & Photography photo book
Published February 25, 2013
Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb