Preview
Click to preview Het Verhaal van de Meester en de Drie Dienaren (kleurenversie) pocket and trade book

Dit boekje is geschreven rondom een uitermate eenvoudig en tegelijkertijd veelomvattend concept dat elk mens, jij en ik, de meester is in zijn (of haar) eigen leven en dat je daartoe drie dienende krachten tot je beschikking hebt: je lichaam, je gevoel en je ratio. Deze drie dienaren zijn continu bij je, soms rustig en gedwee op de achtergrond, soms hinderlijk en koppig in verzet, maar altijd aanwezig. De belangrijkste taak die deze drie dienaren hebben, is het doorgeven van informatie aan hun meester.
Jouw drie dienaren zorgen ervoor dat jij uitdrukking kan geven aan wie je bent (met behulp van al je lichamelijke functies), dat je kunt registreren of je leven zich nog begeeft in de richting die je voor jezelf hebt gekozen (door in contact te zijn met je gevoel) en ze zorgen ervoor dat je je kunt ontplooien en ontwikkelen (met behulp van je verstandelijke eigenschappen).
Hoe beter je in staat bent om je dienaren goed hun werk te laten doen, hoe meer jij van je leven zult kunnen genieten. Hoe beter je dienaren door jou worden ondersteunt, hoe beter ze voor jou zullen willen werken.

José Mark heeft sinds 1995 honderden mensen begeleidt in haar coachpraktijk Axion Transformatie & Coaching en doorloopt met mensen het bijzondere coachtraject De Reis van je Leven®. Daarnaast is zij directeur van de landelijke organisatie voor coachvragen CoachNetwerk B.V.
Haar eerste boek, Het Geheim van een Succesvolle Relatie kwam uit in 1999, waarna in 2005 Het Praktisch Handboek voor Persoonlijke Ontwikkeling volgde. Beide zijn te koop op haar website www.axiontc.nl.
José is getrouwd en geeft samen met haar man allerlei themaworkshops rondom groei en ontwikkeling op hun buitengebied bij Doornenburg.

Een waar plezier om te lezen en voor iedereen geschikt. Het wordt al lezende steeds boeiender, ik wilde het in één keer uitlezen. Mooie opbouw, sprekende voorbeelden en mooi uitgewerkt. Kortom: ik ga dit boek heel vaak weggeven aan mensen waarvan ik denk dat ze er heel goed hun voordeel mee kunnen doen.
Trudelies Schouten, redacteur bij Sanomamedia

shabab

About the Author

José Mark
shabab Doornenburg, Nederland

Publish Date  June 14, 2012

Dimensions  Pocket  80 pgs Color printing (on white uncoated paper)

Category  Self-Improvement

Comments (0)

Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb