Preview
Click to preview FORLATTE STEDER photo book

In Norwegian. Will translate it to English soon.

"Denne boken er et fotoprosjekt som viser bygninger og steder som ikke lenger blir brukt og som er forlatt. Sakte men sikkert jobber naturen med å ta tilbake og bryte ned det mennesker en gang bygget opp og ikke lenger trenger. Malingsflass på vegger, rust, knust glass, stillheten, gjenglemte objekter fra en svunnen tid er noe av det som gjør forfallsfotografi så spennende.

Bildene er tatt på reiser i Tyskland, Storbritannia, Østerrike, Sverige og Norge i tidsrommet 2009 til 2012 og viser gamle mentalsykehus, sanatorier, bunkere, hoteller, fornøyelsesparker, gammel industri og en bilkirkegård for å nevne noe. Noen er rene dokumentasjonsbilder mens andre er stemningsbilder med HDR teknikk i et forsøk på å forestille seg hvordan verden hadde sett ut hvis mennesker plutselig forsvant."

I recommend the Hardcover Imagewrap version. This is how it will look printed: http://www.flickr.com/photos/norue/6802516978/

Jaswane

About the Author

Andreas S
Jaswane Norway

Norwegian hobby photographer with interests in abandoned, lost, decayed places and urbex/urban exploring. Work with 3D viz.

Homepage: http://www.workbyme.com/
Flickr stream: http://www.flickr.com/photos/norue/
Ue blog: http://uexplorer.wordpress.com/

Comments (0)

Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb