Preview
Click to preview Kompendium KK1 Utskrift av teksten fra NDLAs nettsider pocket and trade book

NDLA (Norsk digital læringsarena) har publisert lærebøker til videregående skole på nett. Rettighetene til det meste av stoffet er åpne under lisensen Creative Commons.
Meningen er at lærestoffet skal formidles via en PC-skjerm eller en iPad. Men under arbeidet i klasserommet er det mange - både lærere og elever - som savner konsentrasjonen og fokuseringen som en kan oppnå med en lærebok på papir. I tillegg er ikke internettforbindelse tillatt på eksamen.
Dette kompendiet gir elever og lærere teksten til lærestoffet i faget "Kommunikasjon og Kultur 1" i en pen pocket-bok til ca kr. 65,- (noe variasjon avhengig av euro-kurs). Frederik II vgs beregner seg ingen fortjeneste på boka. Prisen gjør at elevene kan få boka til odel og eie for understreking og notater. Bøkene kan også skreddersys til den enkelte klasse - med egne omslagsfoto og klassefoto.

Bøkene er utstyrt med qr-koder slik at elevene lett kan få opp NDLAs filminnslag på iPad/smarttelefon.

Frakt Nederland-Norge kommer i tillegg.
Boka som er lagt ut for salg her, er "standardutgaven". Lærere som vil bestille en skreddersydd bok til klassen sin, kan kontakte magaas@ostfoldfk.no

FrederikII

About the Author

Frederik II videregående skole
FrederikII Fredrikstad, Norway
Frederik II videregående skole er en av Norges største skoler innenfor studieforberedende utdanningsprogram (1200 elever). Vi tilbyr opplæring i tre ordinære program; Studiespesialisering, Idrettsfag og Service og samferdsel. Vi har tillegg følgende andre spennende tilbud; IB-linje som følger internasjonale fagplaner, 4SSSS - Salg, Service og Sikkerhet med Studiekompetanse, Påbygging til generell studiekompetanse (dagtid), International Beginners (Vg1 ST), Studiespesialisering med entreprenørskap, generell studiekompetanse for voksne (kveldstid) og Innføringsår for minoritetsspråklige elever.

Publish Date  December 09, 2012

Dimensions  Trade  198 pgs Black and White printing (on cream uncoated paper)

Category  Education

Comments (0)

Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb