Preview
Click to preview Menselijk Complex pocket and trade book

Wat hebben een succesvolle zangeres, een P&O manager en een verliefd stel met een pasgeboren zoontje met elkaar te maken?

De rode draad door het verhaal is het geplande optreden van de populaire zangeres Tess David op het personeelsfeest van winkelketen Anos, georganiseerd door P&O manager Mo Hoffman.
De vier hoofdpersonages Tess, Mo, Kim en Arjen zijn verweven in een complex web van gevoelens, gebeurtenissen en intriges. De situatie tussen Mo en Tess wordt steeds moeilijker door de onbeantwoorde verliefdheid van Mo. Kan zij omgaan met deze complexe situatie en haar gevoelens? Hoe zal Tess reageren als Mo haar gevoelens kenbaar maakt? De baan van Arjen Willems bij Anos staat op het spel. Dit heeft ook zijn uitwerking op zijn relatie met Kim, zelfs nu ze net ouders geworden zijn van een gezonde zoon. Kim wil graag naar het personeelsfeest om haar idool Tess David te zien optreden, maar Arjen wil dit voorkomen. Ze zou ergens achter kunnen komen. Dan is er nog Alex, de toegewijde manager van Tess. Hij blijkt er een verborgen agenda op na te houden.
In de eerste psychologische roman van auteur Babette de Jonge wordt toegewerkt naar een spannend en verrassend plot. Op het jaarlijkse personeelsfeest van winkelketen Anos komen alle hoofdpersonages samen en neemt het verhaal een verrassende wending. Over dit feest zal nog lang nagepraat worden, maar of iedereen het nog na kan vertellen is de vraag.

SpottedCats

About the Author

Babette, Wild Cats De Jonge
SpottedCats Bussum, Netherlands
Born in Bussum in the heart of the Netherlands, my life is dedicated to travel around the world to see, learn and fight for the endangered wild cats, big and small. My heart lies in Africa, in Kenia's Masai Mara, but also in South Africa where we started the Wild Cats World "Spotted Cats Conservation" Project with partner Daniell Cheetah Project. Writing books, suspense novels or (photo)books is another big passion, apart from (wildlife) photography, so lots of books will be released, also in the "Wild Cats" Series.

Publish Date  March 26, 2013

Dimensions  Pocket  326 pgs Color printing (on white uncoated paper)

Category  Literature & Fiction

Comments (0)

Wild Cats: Cheetah Run - Reference photo book
Published July 11, 2013
Wild Cats: Precious Nina - Reference photo book
Published March 30, 2013
Wild Cats: Leopard Fascination - Reference photo book
Published February 17, 2013
Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb