Preview
Click to preview Bijzondere bomen in de Bossche binnenstad photo book

Dit boek, ‘Bijzondere bomen in de Bossche binnenstad’, is tot stand gekomen na uitgebreid literatuur- en archiefonderzoek, het afnemen van diverse interviews en het maken van honderden foto’s. De mooiste foto’s zijn geselecteerd en van informatieve teksten voorzien.
In dit boek zijn bomen opgenomen die voor iedereen zichtbaar zijn (zoals de kastanjes op de Parade), maar ook bomen die in binnenstadstuinen staan (bijvoorbeeld de kastanjes in de Kerkstraat) en bomen die er helaas niet meer zijn (een voorbeeld daarvan is de kastanje in de Museumtuin). Het boek geeft een goed beeld van wat er nog aan bomenpracht in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch te vinden is.

jca

About the Author

MediaModule
jca The Netherlands

Er wordt gewerkt volgens een vastomlijnde formule (de modules), waardoor alle aandacht en energie gericht is op de boodschap van het product. Voorbeelden hiervan zijn het schrijven en ontwerpen van folders en het ontwikkelen van (eenvoudige) websites. Ook voor stamboomonderzoek en het visualiseren van uw stamboom kunt u bij MediaModule terecht. Andere producten zijn het digitaliseren van dia's, negatieven, foto's en documenten en het ontwerpen van foto-albums en boeken.

Publish Date  April 25, 2013

Dimensions  Standard Landscape  52 pgs Standard Paper

Category  Home & Garden

Comments (1) Write a comment

j.valkenburg

j.valkenburg says

Een prachtig boek. Mooie foto's, leuk geschreven begeleidende teksten, niet te zwaar en onderhoudend met al die leuke achtergrondverhalen.

posted at 05:45am Jul 11 PST

Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb