Preview
Click to preview 2012-2013 A cancerella story photo book

Gebundeld Blog van een positieve, nuchtere jonge vrouw (29) die bortkanker krijgt en chemotherapie, bestralingen en hormoontherapie moet ondergaan. Ze ondergaat de behandelingen met een lach en een traan en hoopt met dit boek steun te bieden aan lotgenootjes.

lottiej83

About the Author

Liselotte Deppenbroek
lottiej83 Tilburg, Nederland

Who is she?
Een geboren (1983) en getogen boerinneke uit de Achterhoek, die na haar middelbare school is vertrokken naar Utrecht om daar Taal- en Cultuurstudies te studeren aan de Universiteit Utrecht. Een master Communicatiewetenschap volgde aan de Universiteit van Amsterdam, waarna het tijd werd voor een uitdaging in het buitenland. Een jaartje Sydney om een Master International Relationships te studeren aan de University of New South Wales volgde.

Na een korte tussenstop in Nederland besloot deze dame haar geluk in Dublin te beproeven als Online Media Associate bij Google. Twee jaar later nam ze de uitdaging aan om 6 mnd als Vendor Operations Lead een outsourcingproject in Tilburg te begeleiden. Dit half jaar bleek al snel naar meer te smaken en Google Ierland werd verruild voor Google Nederland.

Kort daarna kreeg ze borstkanker en ze schreef een blog om haar ervaringen te delen. Dat blog lees je nu ook in boekvorm.

Publish Date  June 15, 2013

Dimensions  Large Format Landscape  92 pgs Standard Paper

Category  Blogs

Tags  , , , , , , , , , ,

Comments (0)

Instant PDF version
Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb