Preview
Click to preview HARTEN GEURTJES HANGER pocket and trade book

Carla Klein Heerenbrink heeft dit boek in 2013 geschreven. Speciaal ook voor jongeren maakt ze werkbeschrijvingen over diverse handvaardigheden. In dit boek beschrijft ze hoe je een harten geurtjes hanger kan maken. Diverse technieken worden daarvoor gebruikt zoals, haken, naaien, borduren. Met haar creativiteit ervaar je hoe van diverse soorten materialen een erg leuke geurtjes hanger kunt maken.

alphenpoort

About the Author

ALPHENPOORT
alphenpoort Alphen aan den Rijn

Alphenpoort geeft in kleine groepjes typelessen (vooral) aan jongeren, maar ook volwassenen, die met 10 vingers willen leren blind typen.

Een (vervolg) cursus speciaal voor kinderen is het maken van een mini tijdschrift. Het gaat hierbij vooral om leren omgaan met tekstverwerken.
Kinderen leren op deze manier spelenderwijs tekstverwerken. Ervaring hierin opbouwen wordt daarmee een zeer leuke en nuttige bezigheid voor wanneer je later verslagen moet maken.

Alphenpoort heeft speciaal een eenvoudige manier bedacht, dat het maken van een boek met foto's en plaatjes voor jong en oud toegankelijker wordt!

Voor degene die geen tijd heeft om zelf een boek te maken, kan ons de opdracht geven. Carla Klein Heerenbrink, vormgeefster en editor, zal in overleg daar graag bij helpen.

Vraag gerust naar meer informatie hoe je een boek met de hulp van Alphenpoort kunt maken.

Publish Date  July 12, 2013

Dimensions  Trade  20 pgs Color printing (on white uncoated paper)

Category  Crafts & Hobbies

Tags  , , , , , , , , , , , ,

Comments (0)

Het Veerse Kampjournaal - Children pocket and trade book
Published September 03, 2013
Lekkere dingen - Cooking pocket and trade book
Published September 01, 2013
AP boek - Crafts & Hobbies pocket and trade book
Published August 27, 2013
Schitterend Glas - Fine Art pocket and trade book
Published August 27, 2013
Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb