Preview
Click to preview Het Veerse Kampjournaal pocket and trade book

De kampweek van scouting groep de Bonte Kraaien te Alphen aan den Rijn heeft dit jaar (2013) in het Zeeuwse plaatsje Veerse een schitterende kampweek gehad. Met veel zon, water, bezoek aan Neeltje Jans en Middelburg en vele andere leuke activiteiten is het een leuke herinnering voor de kinderen geworden. Alphenpoort en schrijfster Trea Koren hebben daar een boek over gemaakt.

alphenpoort

About the Author

ALPHENPOORT
alphenpoort Alphen aan den Rijn

Alphenpoort geeft in kleine groepjes typelessen (vooral) aan jongeren, maar ook volwassenen, die met 10 vingers willen leren blind typen.

Een (vervolg) cursus speciaal voor kinderen is het maken van een mini tijdschrift. Het gaat hierbij vooral om leren omgaan met tekstverwerken.
Kinderen leren op deze manier spelenderwijs tekstverwerken. Ervaring hierin opbouwen wordt daarmee een zeer leuke en nuttige bezigheid voor wanneer je later verslagen moet maken.

Alphenpoort heeft speciaal een eenvoudige manier bedacht, dat het maken van een boek met foto's en plaatjes voor jong en oud toegankelijker wordt!

Voor degene die geen tijd heeft om zelf een boek te maken, kan ons de opdracht geven. Carla Klein Heerenbrink, vormgeefster en editor, zal in overleg daar graag bij helpen.

Vraag gerust naar meer informatie hoe je een boek met de hulp van Alphenpoort kunt maken.

Publish Date  September 03, 2013

Dimensions  Trade  28 pgs   Color printing (on white uncoated paper)

Category  Children

Tags  , , , , , , , , , , ,

Comments (0)

Lekkere dingen - Cooking pocket and trade book
Published September 01, 2013
AP boek - Crafts & Hobbies pocket and trade book
Published August 27, 2013
Schitterend Glas - Fine Art pocket and trade book
Published August 27, 2013
HARTEN GEURTJES HANGER - Crafts & Hobbies pocket and trade book
Published July 12, 2013
Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb