Preview
Click to preview Borstvoeding - een handleiding - photo book

Een boek met korte teksten en veel afbeeldingen over de praktijk van borstvoeding geven, met basisinformatie over hoe borstvoeding werkt en technieken en hulpmiddelen voor als het niet helemaal vanzelf en goed gaat. Ruimte voor eigen aantekeningen voor het persoonlijk aanpassen van de informatie, maakt dit boek tot een persoonlijk document.
Op basis van persoonlijke ervaring als moeder van vijf kinderen en grootmoeder van twee kinderen, in combinatie met gerichte opleidingen in pedagogische en lactatiekundige disciplines, en 25 jaar praktijkervaring in de begeleiding van moeders en kinderen bij borstvoeding, heeft de auteur deze compilatie van onderwerpen bijeen gebracht in een toegankelijk boek. Moeders van jonge kinderen hebben niet altijd tijd om hele boeken te lezen en een stapel losse brochures raakt verspreid en gaat makkelijk verloren.

gonnekestaas

About the Author

Gonneke van Veldhuizen-Staas
gonnekestaas Helmond

Gonneke van Veldhuizen-Staas is moeder van vijf kinderen en grootmoeder van twee kleinkinderen. Na de opleiding tot kleuterleidster en volledig bevoegd leraar basisonderwijs was ze tot het jongste kind 9 jaar was thuisblijfmoeder. In die tijd werd ze leidster bij Borstvoedingorganisatie LLL (1985) en lactatiekundige (1992). Sinds 2008 is ze als zelfstandig ondernemer werkzaam als lactatiekundige, docent, spreker, schrijver en webwinkelier.

Publish Date  September 24, 2013

Dimensions  Small Square  94 pgs   Standard Paper

Category  Parenting & Families

Tags  , ,

Comments (0)

Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb