Preview
Click to preview Vleesboom pocket and trade book

Eén op de vijf vrouwen krijgt een vleesboom, een gezwel in de baarmoeder dat je leven niet hoeft te vergallen maar het wel een stuk ‘zwaarder’ maakt. Hoe is het om een vleesboom te hébben? En wat komt er allemaal bij kijken als je ervanaf wilt? De antwoorden vind je in dit informatieve boek.

Ervaringsdeskundige Hella de Groot beschrijft de verschillende stappen na de ontdekking van een vleesboom: de onderzoeken in het ziekenhuis, de overwegingen om te laten opereren (inclusief verwijdering van de baarmoeder) en de aanloop naar de ingrijpende operatie zelf. De opluchting erna en het lange, lange herstel.

“Vleesboom” is geen klinisch verslag met cijfers en statistieken, maar een met vaart en humor geschreven boek over een ‘zwaar’ onderwerp waarin ook vragen aan bod komen als: hoe ervaar je de behandeling in het ziekenhuis? Wat deel je met je omgeving? De basiskennis kun je vinden op Wikipedia, ervaringen kun je uitwisselen op fora maar dit boek biedt de ervaring die ‘van binnenuit’ geschreven is.

hellazza

About the Author

Hella de Groot
hellazza Amsterdam

Publish Date  December 27, 2013

Dimensions  Pocket  88 pgs   Black and White printing (on cream uncoated paper)

Category  Medicine & Science

Tags  ,

Comments (0)

Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb