Preview
Click to preview Visie en Roadmap Eindhoven Energieneutraal 2045 photo book

Dit onderzoeksrapport is het eindverslag van het project Visie en Roadmap Eindhoven Energieneutraal 2045. In dit project is in samenwerking diverse belanghebbenden gewerkt aan het formuleren van een gewenst scenario voor Eindhoven, met een focus op energie in de gebouwde omgeving. Met dit gewenste scenario is vervolgens gekeken wat er nodig en mogelijk is om dit scenario ook daadwerkelijk te realiseren. Hierbij is gekeken naar zowel duurzaam gedrag, als duurzame technologie en duurzame organisatie. Vervolgens zijn een aantal concrete doelstellingen voor de korte termijn gedefinieerd waarin op lopende activiteiten wordt doorgebouwd om een aantal stappen in de gewenste richting te realiseren. Het project om de visie en roadmap te maken is hiermee afgerond, en zal verder worden opgepakt in de geformeerde werkgroepen.

Voor meer informatie: www.ili-lighthouse.nl.

Eindhoven, april 2014

TUeILI

About the Author

LightHouse - TU/e ILI
TUeILI Eindhoven

LightHouse: Navigating to the knowledge of the Intelligent Lighting Institute of the Eindhoven University of Technology.
Lighthouse conducts knowledge intensive advise projects for clients in the public and private sector. LightHouse is founded to disclose the knowledge of the research programs of the Intelligent Lighting Institute (ILI) for society. We execute knowledge intensive projects starting from needs or questions from society and organisations. We apply the knowledge, methods and designs from ILI in practical applications and viable, sustainable lighting solutions.

Publish Date  April 18, 2014

Dimensions  Large Format Landscape  82 pgs Premium Paper, matte finish

Category  Reference

Tags  , , , ,

Comments (0)

Visie en Roadmap Leren - Education photo book
Published January 10, 2014
Leren in Eindhoven 2030 - Education photo book
Published July 18, 2013
Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb