Preview
Click to preview Hopeasilki ja Helmi Lefgren Corporation & Hope Creations photo book

Romanssi helmen ja hopean välillä alkoi kauan sitten ja kaukana täältä. Molemmat ovat kautta historian olleet kietoutuneina toisiinsa ja herättäneet intohimoa, aistillisuutta, uskoutumista, puhtautta, vaatimattomuutta ja luonnollisen maailman täydellisyyttä. Helmi oli ensimmäinen ihmiskunnan arvostama korukivi. Siinä on enemmän hohdetta kuin missään muussa elävästä eliöstä alkunsa saaneessa. Hopeassa on hohdetta enemmän kuin missään muussa maan mineraaleista syntyneessä. Aikain alusta neidot ovat käyttäneet helmiä korostamaan jaloutta ja hopeaa ilmentämään kauneutta. Nyt me yhdistämme helmen loiston ja hopean loiston uudeksi koruksi, jota kutsumme hopeasilkiksi ja helmiksi.

Argentium Sterlingistä on mahdollista valmistaa vertaansa vailla olevia hopeakoruja. Seos kolminkertaistaa lujuuden ja antaa taipuisuutta, joka mahdollistaa uusia punontatapoja. Nämä punotut mallit saattavat metallin ja korukiven yhteen tavoilla, jotka tuovat esiin helmen ja hopean ikivanhan viehättävyyden.

jclefgren

About the Author

John Lefgren
jclefgren Pittstown, New Jersey USA

I have worked with several metals and alloys including a new sterling silver called Argentium. This alloy increases the strength of sterling which allows for the knitting of a fine wire into the Viking stitch pattern. The knitted mesh is used to make new designs for sterling jewelry.

Publish Date  February 23, 2009

Dimensions  Standard Landscape  20 pgs Standard Paper

Comments (0)

SilverSilk & Pearls - photo book
Published March 05, 2009
SilverSilk & Pearls - photo book
Published March 01, 2009
SilverSilk & Pearls - Arts & Photography photo book
Published February 21, 2009
SilverSilk & Pearls - photo book
Published February 20, 2009
Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb