Preview
Click to preview Even een momentje.... natuurfotografie door Christine Broekhuizen photo book

(English text below)
Dit is een prachtig boek met intense natuurfotografie. Het is als een momentje voor jezelf. Je kunt het gebruiken om je even mee te laten nemen in een wereld vol verwondering. Jezelf te laten voeden met de emotionele ladingen die in de foto’s verborgen zijn. Emoties als kracht, humor, rust en liefde. Het geeft je een mogelijkheid om even te dromen, jezelf te ontspannen en je te laten verbazen door al het moois wat er in onze directe leefomgeving te vinden is. Het is een boek voor jou, maar vooral van jou! Je kunt het namelijk gebruiken zoals jij het zelf wilt.
En het woord genieten mag daarbij voorop lopen.
Alle 189 foto’s uit het boek zijn gemaakt in Nederland in de periode 2006 tot einde 2008. Verder zijn er een aantal kleine aanwijzingen gegeven die je op weg zouden kunnen helpen met een diepere of ruimere beleving van het boek.
Ik hoop dat het gebruik van dit boek je blij maakt.
Christine Broekhuizen
www.e-christals.nl
This is a beautiful book with pictures of nature!
But even more important this book can give you a moment just for yourself. The book can be used to bring you in a world full of wonder
Feed yourself with the emotions that are hidden in the pictures. Emotions like strength, humour, peace and love.
It gives you an opportunity to dream, to relax and to be surprised by all the beauty that can be found in our immediate environment.
But it is your book, so you can use it any way you want at any particular moment.
And the word enjoy may be leading in this case.
The book contains 189 photographs which I made in the period 2006 till the end of 2008. All the subjects are found in The Netherlands.
Furthermore, there are some small directions that could help you with a deeper or wider experience of the book. These words are in Dutch! BUT……even without understanding these few words this book can be a wonderful possession.

e-christals

About the Author

Christine Broekhuizen
e-christals

Voor mij is fotograferen een ontdekkingstocht naar ultieme schoonheid. Met een foto leg ik een deel van het leven vast. Een kristal als het ware. Een heel klein deel van het geheel. Het moment wordt bevroren. De emotie die overal in te vinden is, vastgelegd in een beeld.

Comments (0)

Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb