Preview
Click to preview Waarom altijd zo ver weg? photo book

“Waarom moeten jullie toch altijd zo ver weg?” Die vraag is ons de afgelopen jaren honderden keren gesteld. Veel mensen begrijpen niet waarom je de luxe en zekerheid van je westerse leven verruilt voor een reis door verre streken met een slechte pers.

Familie, vrienden en collega’s herinneren zich feilloos de ergste moorden, berovingen en ziekten uit het land van bestemming en voorspellen ons rampspoed en ellende. Hoewel deze welgemeende waarschuwingen soms voor heftige discussies zorgen, gaan we toch. Waarom? Dat kun je nu zien...

Maak - in woord en beeld - kennis met de mensen, dieren en landschappen die wij de afgelopen tien jaar tegenkwamen op onze reizen door onder meer: Belize, Botswana, Canada, Costa Rica, Frankrijk, Gambia, Guatemala, Kenia, Madeira, Malawi, Mexico, Monaco, Namibië, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Schotland, Tanzania, Thailand, Tsjechie, Venezuela, Zambia, Zanzibar, Zimbabwe en Zuid-Afrika.

RolfH

About the Author

Rolf Hendriks
RolfH the Netherlands

Rolf Hendriks (1969) runt sinds 2002 fotobureau InterAxxie. Hij werkt als free lance fotojournalist voor onder meer de ING, de Belastingdienst en SHELL.

Zijn artikelen en foto's zijn gepubliceerd in diverse dagbladen, magazines en boeken waaronder ZOOM Magazine, het Financieele Dagblad, de Telegraaf, Ontdek Afrika en de Te Gast In-reisgidsenserie.

Voor de ING en Classic Events fotografeerde hij in opdracht reizen en klassieke rallies in Zuid-Afrika, Canada, Roemenië, Oostenrijk, Tsjechië, Polen, Frankrijk, Zwitserland, Italië en Monaco.

"Waarom altijd zo ver weg?" is het eerste InterAxxie-boek met vrij werk en geeft een fotografisch en tekstueel beeld van 10 jaar reizen door Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa, Azië en Afrika.

Publish Date  May 05, 2009

Dimensions  Large Format Landscape  240 pgs Standard Paper

Category  Travel

Tags  , , , , , , , , ,

Comments (0)

Quantity

Blurb Sites

© 2014 Blurb