About the Author

Hultberg
Marianne Hultberg
Hultberg
Blurbarian Since September 2012
Name Marianne Hultberg
My Web Site www.mariannehultberg.com
Location Gothenburg, Sweden / Göteborg, Sverige
Gender Female
My Occupation Artist / Konstnär
My Bio MARIANNE HULTBERG är född 1947 i Göteborg av danska föräldrar. Hon är bosatt i Göteborg där hon också har sin ateljé. Marianne Hultberg arbetar främst i olja, men även i blandteknik och kol på papper.

Books by this author

Things I Don't Mind The World Knowing

Everyone needs to know about these authors and artists...
Sedan 1987 arbetar Marianne heltid med sin konstnärliga verksamhet efter att tidigare ha forskat och undervisat i sociologi vid Göteborgs Universitet. Hon är även utbildad förskollärare och diplomerad symbolterapeut och har arbetat med bildterapi, frigörande dans och måleri i egen regi och även inom den kommunala förvaltningen.
This book is addictive. Read it. (At your own risk.)
För mig är måleriet en glädjefylld kanal och ett uttryck för hur jag intuitivt upplever tillvaron – framför allt den inre. Kärleken till måleriet, till färgen, formen och linjen och de många oändliga möjligheter som finns att tillgå i skapandet ger lust, inspiration och flöde.
Med åren har innehållet – själva berättelsen – växt sig starkare och tar sina egna vägar och jag underordnar mig ödmjukt processen. Jag följer med på en "resa” som känns både tidlös, evig och ögonblicklig på samma gång.