About the Author

MHartog
Martijn den Hartog
MHartog
Blurbarian Since November 2011
Name Martijn den Hartog
My Web Site www.amsterdam-capetown-onthebike.com
Location Amsterdam, Nederland
Gender Male
My Occupation Human resources
My Bio Ik heb altijd gefietst over de hele wereld, vaak is er tekort aan informatie over mooie tochten, vandaar dit boek. De route, de slaapplaatsen en de verhalen van de reis....doe er je voordeel mee en gebruik de informatie.
Ben je geïnteresseerd in hoe het nu gaat, hoe het was om terug te komen en in het volgende avontuur, laat mij weten via face book en ik hou je op de hoogte....

Books by this author

Things I Don't Mind The World Knowing

Spoiler alert: I'm thinking my next book will be about...
Nu weer terug, wat nu.....ben je geïnteresseerd in hoe het was om terug te komen en wat het volgende avontuur gaat zijn? Link op face book en ik hou je op de hoogte.
Everyone needs to know about these authors and artists...
het boek is er als ondersteuning voor een reis die jij wilt maken, of om te lezen hoe ik het heb gedaan. Ik deel graag mijn ervaring, geniet er van en gebruik het....
This book is addictive. Read it. (At your own risk.)
Eindelijk alle kennis over hoe je fietst van Amsterdam naar Cape Town. De keuze om te gaan, de route, de afstanden. De kennis die ik in mijn eigen voorbereiding niet kon vinden. Maar ook de verhalen van de reis. Gebruik de kennis en maak de reis, per fiets, op de motor, met de auto, durf te dromen, maar doe het vooral, veel plezier!