About the Author

heleenoomen
Heleen Oomen
heleenoomen
Blurbarian Since August 2009
Name Heleen Oomen
My Web Site www.heleenoomen.nl
Location Vlaardingen, Zuid Holland, Nederland
Gender Female
My Occupation Coach, Trainer, Spiritual Teacher, Photographer, Artist
My Bio www.heleenoomen.nl Ik heb 27 jaar ervaring als Therapeut, Spiritueel leraar. Fotografeer sinds 2005. Exposeer sinds 2006. Heb verschillende exposities gehad in Nederland en België. Werk sinds 2009 ook met Photoshop om de droombeelden die ik in mijn hoofd heb ook op de pixel te zetten. Fotografeer onder andere in het fotografencollectief 'Shoot to Thrill'.
I have a 27 year experience as Therapist, Spiritual Teacher. Photography is my passion since 2005 and I have had several expositions in the Netherlands and Belgium. Use Photoshop since 2009 for making the dreamimages I have in my head turn into pixels.

Things I Don't Mind The World Knowing

Spoiler alert: I'm thinking my next book will be about...
Er is een boek over de Gezamenlijke Brandweer. De C ploeg van de Leemkuil. De jongens op oefening bomen zagen in de Broekpolder op een prachtige ijsochtend op 8 januari 2009.

Als tweede een boek over een fotosessie met mijn fotografencollectief 'Shoot to Thrill' in de TU te Delft. We mochten daar met ons allen fotograferen in een aantal prachtige oude leegstaande monumentale gebouwen van de TU in Delft. Samen met Bojoura Stolz heb ik het boek samengesteld uit de foto's van het collectief.
Everyone needs to know about these authors and artists...
Tim O'Connor. Uitgegeven in eigen beheer. Nog niet op deze site. Check it out at www.thehitchhikingpoet.com.
Ptah van der Wal. Het boek is nog niet uit, zet hem op Ptah.