sandragallo

Leo de Jong & Sandra Gallo


Axel, Nederland
About

Leo de Jong en Sandra Gallo zijn de mensen achter V.O.F. A4-Studio.

Leo de Jong kunstschilder en Sandra Gallo Grafische Ontwerpster en Fotografe. We hebben een lang traject als zelfstaandige kunstenaars. We doen bepaalde onderdelen van ons werk samen

COOL-ARTWORKSHOPS CURSUS: We hebben zodoende in ruim 15 jaar samenwerking een "Cratieve Basis Formule" ontwikkeld wat we op elk project kunnen toepassen en waar we altijd vrij snel prima resultaten mee behalen. We hoeven alleen maar telkens ons eigen stappenplan te doorlopen en klaar zijn we om te beginnen!
Telkens weer beleven we een nieuwe verrassende eindresultaat die een weerspiegeling is van de sfeer en de interactie met de deelnemers...

In deze Cursus leggen we stap voor stap uit hoe je een succesvolle Cool-Artworkshop op kunt bouwen en hoe je dit zelf opzet. Zo heb je eerste een duidelijk totaalplaatje voordat we in gaan op elk los onderdeel op detailniveau. Overzicht is namelijk erg belangrijk.

Areas of Expertise

LEO DE JONG
Internationaal gerenommeerde kunstenaar. Vooraanstaande kunsttaxateurs, kunstcritici,kunstverzamelaars en liefhebbers erkennen zijn grote kwaliteiten.

SANDRA GALLO
Heeft jaren ervaring als professioneel Grafische Ontwerpster en Fotografe. Fotografie en grafisch ontwerp van dit boek zijn van haar hand.

Professional Affiliations

http://www.leodejong.nl
http://www.sandragallo.com